Gezelligheid aan tafel met nieuwe Starter van het Kwartaal “De Reis van 5”

Een belevenis aan tafel, dat is het gezinsspel “De Reis van 5” ontwikkeld door Brenda Janssen en Merel Vingerhoets, alias Kapitein Bakboord en Kapitein Stuurboord. Op 21 juni lanceerden zij het spel met een waar piratenfeest in de Efteling. Hiermee werd hun droom om de gezelligheid aan tafel terug te brengen werkelijkheid.

Merel en Brenda leerden elkaar kennen tijdens hun studie toen ze samenwerkten aan een project dat vandaag de dag uitgegroeid is tot De Reis van 5. Een gezinsspel waarbij kinderen en ouders op ontdekkingsreis gaan en de wereld veroveren door het uitvoeren van creatieve, uitdagende maar vooral ontzettend lekkere voedingsopdrachten.

Al snel bleek dat het spel niet alleen een aanwinst is voor gezinnen met lastige eters. Ook professionals zoals diëtisten geven aan het een waardevolle extra tool te vinden voor ondersteuning van gezinnen. Brenda en Merel hebben het spel de afgelopen 2,5 jaar verder ontwikkeld met verschillende partners en natuurlijk met de doelgroep: kinderen tussen de 4 en 10 jaar en hun ouders.
 
Vier keer per jaar wordt een Starter van het Kwartaal verkozen. Drie genomineerde starters worden uitgenodigd om hun bedrijf op een originele manier te presenteren. De winnaar ontvangt via lokale media een pr-boost en wordt geholpen met het vergroten van zijn of haar netwerk.

Op rabo.nl/tilburg/startervanhetkwartaal lees je meer over de verkiezing en hoe je als startende ondernemer genomineerd kunt worden.