Het gezicht van B-Team van No Limits Network

De 30-jarige Denise Stoopen is een van de vijf gezichten van het B-Team, een nieuw consumentenprogramma. No Limits Network is een online platform van KRO-NCRV dat zich richt op mensen met een beperking. De eerste aflevering van het B-Team is donderdag 5 oktober te zien op Youtube.

Denise heeft achondroplasie, een botgroeistoornis, waardoor ze klein blijft. Enkele jaren geleden kreeg ze de mogelijkheid om haar afstudeerproject verder te ontwikkelen en in de markt te zetten. “Ik wil met mijn bijdrage aan het B-Team en No Limits Network helpen om meer kansen te creëren voor mensen met een beperking”, aldus Denise. “Ik zie bijvoorbeeld op de arbeidsmarkt nog steeds vooroordelen als het gaat om mensen met een beperking.”

Het B-Team is een web only-programma van No Limits Network van KRO-NCRV, waarbij consumentenproblemen van mensen met een beperking aan de kaak worden gesteld. Het B-Team wordt gemaakt door en voor jongeren met een beperking. Vanaf donderdag 5 oktober is het B-Team te zien op het YouTube-kanaal en op Facebook.