Inschrijving van Afvalrace De Langstraat gestart!

De inschrijving van de lustrumeditie van De Afvalrace is gestart in Midden- en West-Brabant. De afgelopen jaren zijn enkele honderden personen met succes hun race tegen de kilo’s aangegaan.

Op 9 oktober 2017 start de vijfde editie van De Afvalrace in de volgende Brabantse gemeentes: Waalwijk, Breda, Tilburg, Drimmelen, Oosterhout, Dongen, Etten-Leur en Roosendaal. De inschrijving is ondertussen gestart op www.deafvalrace.nl en de eerste aanmeldingen zijn ontvangen. Op 7 oktober wordt de afvalrace gezamenlijk sportief afgetrapt met een kick-off.

Voor wie last heeft van overgewicht en klaar is met het zoeken naar excuses. Voor wie keer op keer tevergeefs een dieet heeft gevolgd dat niet werkt en voor wie wel een sportabonnement heeft maar er niet of te weinig gebruik van maakt.

De deelnemers van voorgaande keren hebben topresultaten neergezet van wie een aantal met gewichtsverlies van meer dan 30 kilo in 6 maanden. En het zijn niet alleen de kilo’s die voor de ex-kandidaten het verschil maken:

Wendy: “Eindelijk beginnen aan het leven waar ik voor heb gekozen.”
Dagmar: “Ik voel me fitter, ben zelfverzekerder, voel me trots en dat straal ik uit.”

Uit alle aanmeldingen worden kandidaten geselecteerd die kosteloos, samen met een personal trainer, de weg naar succes mogen volgen. Deze kandidaten worden geselecteerd op basis van hun motivatie en doelstelling. De niet geselecteerde kandidaten ontvangen een interessant aanbod om hun doel te bereiken. De uitverkoren kandidaten houden hun ervaringen tijdens De Afvalrace bij in een dagboek (blog).

Durf jij de uitdaging aan?

Meld je dan nu gratis aan via www.deafvalrace.nl. Alle aanmeldingen krijgen een intakegesprek met één van de personal trainers. Wacht niet langer en zet vandaag de eerste stap naar jouw nieuwe leven!

“Ben jij bereid te investeren in je gezondheid en daar 180 dagen hard voor te werken? Grijp dan nu je kans om gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Schrijf je in voor De Afvalrace en wie weet ben jij één van de gelukkige kandidaten die het programma volledig gratis mag volgen.”