La Rosa Cultura presenteert koffieconcert: Janneke van Heeswijk en Harry Hendriks

Janneke van Heeswijk (1978) is een zangeres/drumster/songwriter die zichzelf op drums, akoestisch gitaar of piano begeleidt, daarnaast speelt ze diverse percussie-instrumenten en virtuoos blokfluit. Zij is al 15 jaar als professioneel muzikant te vinden op nationale en internationale podia, in een enorme verscheidenheid aan formaties en bands, waaronder Frank Groothof, Veldhuis & Kemper, Beatles Tribute bands en eigen werk onder artiestennaam Jenny K. Ook is zij actief als muziekproducente en haalde zij ‘The Bootleg Sixties’ en ‘Raices Cubanas’ naar Nederland.

Harry Hendriks (1967) is een zanger/muzikant (gitaar en andere snaren) die een lange staat van dienst heeft opgebouwd in diverse samenstellingen en projecten, waaronder ruim 15 jaar als vaste begeleider van Gerard van Maasakkers. Naast enkele tribute-projecten met topmuzikanten werkt Hendriks momenteel aan eigen repertoire.

Janneke van Heeswijk en Harry Hendriks spelen sinds januari 2017 samen in een nieuwe trioformatie, genaamd ‘TR3AT’. Als duo brengen zij een verscheidenheid aan covers en eigen werk, prachtige karakteristieke samenzang, veel verschillende instrumenten, humor en persoonlijkheid.

Reserveren kan via: Jos@larosacultura.nl of lin@larosacultura.nl

The King of Italy, Huibevendreef 22 Tilburg | zondag 16 juli, 11.30 – 12.45 uur | toegang gratis (vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld)