Minifestival met eigen wijsjes

Je gaat in kleine groepjes met een gids op pad en wordt verrast met muzikale en culturele optredens op de meest onverwachte locaties. Het is een ontdekkingstocht die je met nieuwe ogen naar een buurt laat kijken en naar de mensen om je heen. Een “Wijsje” is zodoende een minifestival met iedere keer een andere organisator. De organisator is dit keer Iris, vandaar “Iris’ Wijsje”.

Deze avond neemt Iris Siemons je voor het eerst mee langs de verborgen schatten in het centrum van Tilburg, vanuit Paradox. Ook degene die Tilburg denkt te kennen zal zich verwonderen over de vele verscholen pareltjes van de stad. Op bijzondere locaties waar anders nooit een optreden zal plaatsvinden, presenteren zich onverwachte, verrassende acts zoals muziek, dans, theater en poëzie.

De groep loopt door het oude deel van het centrum en pikt via de gloednieuwe verbindingen een deel van de Spoorzone én Piushaven mee, waar na jaren braakligging nieuw leven is ontstaan. Het (her)ontdekken van de verborgen schatten van ons Tilburg staat centraal. Deze nieuwe, unieke ervaring is anders dan alle andere en belooft onvergetelijk te worden voor een ieder die Tilburg lief is of juist onbekend. In muziekpodium Paradox, een parel van Tilburgs unieke cultuurlandschap, is uiteindelijk het spetterende eindfeest.

Donderdag 22 juni | Vertrek vanuit Paradox om 19:00 uur, zaal 18:30 uur |  eindfeest vanaf 22:00 uur in Paradox. Meer info: https://irissiemons.nl en http://www.wijsje.com. Kaarten: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/iris-wijsje