HC Tilburg onderuit tegen Almere

ALMERE – De mannen van HC Tilburg hebben zondag verloren van Almere. Voor de Tilburgers zijn dit dure verliespunten in de strijd tegen degradatie.

In de eerste helft speelde Tilburg erg zwak. Ze werden weggespeeld door Almere en maakten weinig kans. De ploeg kwam op achterstand, de tegentreffer wordt gemaakt door Daniël de Haan na goede voorbereiding van Terrance Pieters.

Na rust begint Tilburg wel goed. Al snel wordt zelfs de gelijkmaker gemaakt, Greg Nolan maakt de 1-1. Maar na deze gelijkmaker weet Tilburg niet door te zetten en geeft het de wedstrijd weer uit handen. Voor het eind van het derde kwart komt Almere weer op voorsprong, Stijn Jolie maakt de 2-1 en Almere breidt de voorsprong ook uit naar 3-1 via Terrance Pieters. De 4-1 komt opnieuw op naam van Daniël de Haan.

Door het verlies staat HC Tilburg nu een-na-laatste en moeten de Tilburgers degradatie zien te voorkomen.