Mogelijk wedstrijd zonder publiek voor Willem II

Tilburg – Afgelopen vrijdag speelde Willem II in eigen huis de derby tegen rivaal NAC Breda. Na afloop van de wedstrijd ontstond er een vechtpartij tussen de spelers van Willem II en NAC waarbij er vuurwerk richting de spelers van NAC werd gegooid.

Door het vuurwerkincident is de kans aanwezig dat Willem II een wedstrijd zonder publiek moet spelen. Dit komt doordat Willem II bij de KNVB een voorwaardelijke straf heeft van een thuiswedstrijd zonder publiek spelen. Over een paar dagen zal de aanklager van de KNVB hierover een beslissing moeten nemen.

De wedstrijd zelf eindigde overigens in een 1-1 gelijkspel. Aanvaller Ogbeche zorgde vlak voor rust voor de openingstreffer van Willem II. Vlak na rust kwam NAC langszij via Thierry Ambrose die daarmee de 1-1 eindstand op het bord zette.