RKSV Oisterwijk wint op bezoek bij Oosterhout

Oisterwijk – Op woensdagavond 11 oktober hebben de voetballers van RKSV Oisterwijk op het terrein van Oosterhout gewonnen van de voetballers van Oosterhout. De wedstrijd werd gespeeld in het kader van de districtsbeker.

Oisterwijk stond al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Na 50 seconden kreeg de ploeg van Faysal Bouhoud een vrije trap die werd binnengeschoten door spits Tonnie Kerkhof en zo werd het 0-1.

Na de 0-1 was Oosterhout echter de bovenliggende partij en maakte het na 25 minuten de 1-1. Na de 1-1 viel de keeper van Oisterwijk uit en moest er een veldspeler gaan keepen.

Met een veldspeler in de goal kwam Oisterwijk op 1-2 en moesten ze 25 minuten voor tijd verder met 10 man na een rode kaart voor spits Kerkhof. Ondanks dat Oisterwijk een man minder had wisten ze het duel met 1-3 te winnen en door te stromen naar de volgende ronde in de districtsbeker.