Sterk Willem II stunt tegen dramatisch PSV

TILBURG – Na de chaos van afgelopen week aan de kant van Willem II hebben de Tilburgers zich op fantastische wijze herpakt. Zaterdag werd PSV met 5-0 van de mat gespeeld.

Terwijl koploper PSV dit seizoen geen problemen kent, is dat bij Willem II wel anders. Van de Looi nam donderdag ontslag en daarom zat Reinier Robbemond op de bank als vervanger tegen PSV.

De wedstrijd begint sterk aan de kant van PSV dat een kans weet te creëren via een schitterende omhaal van De Jong, die net over gaat. Na dat wapenfeit van PSV gaat Willem II beter voetballen. Na 20 minuten maakt Ben Rienstra de 1-0 op aangeven van de opgekomen Fernando Lewis.

In de tweede helft weet Willem II de lijn door te zetten en maakt het ook de 2-0. Topscorer Fran Sol schiet van buiten de 16 meter de bal knap achter Jeroen Zoet. Daarna heeft PSV niets in te brengen en kan Willem II de wedstrijd volledig beslissen.

Met hulp van scheidsrechter Kuipers komt Willem II op 3-0. Kuipers fluit voor hands van Luckassen binnen het strafschopgebied en Sol schiet de penalty raak. 5 minuten later maakt Rienstra de 4-0 en één minuut voor tijd maakt Sol zijn derde van de avond. Opnieuw een penalty en dit keer een rode kaart voor Luckassen, Sol beslist de score op 5-0!