Volley Tilburg heren wint weer met 3-0

Nadat vorige week Dordrecht werd verslagen was het nu thuis tegen De Witte Olhaco dat een 3-0 nederlaag moest incasseren.

Het team van Ronald Vermeulen en Peter van Nooijen doet goede zaken en lijkt zich nu geen zorgen meer te hoeven maken voor degradatie. Zelfs een plaats in de top-3 zou tot de mogelijkheden kunnen behoren. Man van de wedstrijd was diagonaal Gijs Moonen die bijna alle set-ups, zowel van de driemeter als aan het net, heel hard binnen sloeg. De eerste set werd met 25-15 gewonnen, de tweede met 25-20 evenals ook de derde set. Opmerkelijk was dat een 11-7 achterstand in de tweede set toch weer werd omgebogen tot een overwinning, vooral door goed verdedigend werk van libero Roland Lucassen en het mooi verdelen van Lucas Vermeulen.

Komende zaterdag is er nog een thuiswedstrijd tegen HLB Van Daal. Aanvang is om 20.00 uur T-Kwadraat.