Willem II verspeelt zege tegen Vitesse

Tilburg – In een doordeweekse speelronde in de Eredivisie nam Willem II het woensdag 13 december op tegen Vitesse in Arnhem. De Tilburgers leken op weg naar de derde overwinning op rij in Arnhem, maar die droom kwam bedrogen uit.

Willem II begon in een 5-3-2 opstelling aan de wedstrijd. Ogbeche, de man in vorm bij Willem II, schoot de Tricolores al na 13 minuten op een 0-1 voorsprong. 10 minuten later kwam Vitesse, mede door een fout van verdediger Jop van der Linden, via spits Tim Matavz alweer op gelijke hoogte.

In de 58e schoot Ben Rienstra de Tilburgers weer op voorsprong. Lang leek Willem II de volle buit mee te nemen naar huis, maar Bryan Linssen redde in de 88e minuut een punt voor Vitesse.