Open dag bij Feniks

Tilburg – Nieuwsgierig naar wat Feniks jou te bieden heeft? Kom dan naar de open dag op donderdag 28 september! Belangstellenden kunnen van 15.00 tot 19.00 uur deelnemen aan inspirerende workshops en ontspannende activiteiten.

Feniks is het Emancipatie Expertise Centrum in Tilburg en ondersteunt jou door middel van gezellige, leuke en leerzame activiteiten en cursussen. Wekelijks doen meer dan 120 vrouwen met verschillende achtergronden hieraan mee.

Geniet van een heerlijke nek- en hoofdmassage, laat jezelf een nieuw kapsel aanmeten en versier je handen met een prachtige hennatatoeage. Shop daarna de mooiste handgemaakte tassen en armbanden en proef ten slotte heerlijke Syrische hapjes!

Tijdens de open dag kun je kennismaken met de activiteiten van Feniks. Doe mee aan gratis workshops zoals ‘Opkomen voor jezelf’, ‘Klussen in huis’, ‘Mindfulness’ of ‘Ik Ontmoet Mij’ over gezondheid voor migrantenvrouwen.

Tijdens de open dag wordt dit jaar een bijzondere expositie geopend van Murad Sharifi. Deze Afghaanse kunstenaar vecht tegen discriminatie, ongelijkheid en geweld tegen vrouwen in Afghanistan door hierover te schilderen.

De entree en deelname aan de activiteiten tijdens de open dag zijn gratis. Neem iemand mee die Feniks nog niet kent en ontvang een goodiebag! Voor meer informatie kun je terecht op www.fenikstilburg.nl. Ook kun je mailen naar info@fenikstilburg.nl of bellen naar 013 – 542 18 96.