Simon & Garfunkel Acoustic in Theater De Boemel

Simon & Garfunkel traden in hun beginjaren op met alleen een gitaar en twee microfoons. Door hun harmonieuze stemmen, sfeervolle melodieën en diepgaande teksten ontstond er zelfs in de grootste, prestigieuze zalen een intieme en intense sfeer.

Dennis Kolen en Jop Wijlacker halen hun jeugdherinneringen op met de mooiste Simon & Garfunkel songs; van het ingetogen ‘Sound of Silence’, ‘Scarbourough Fair’ en ‘Homeward Bound’, tot het meezingen met ‘Mrs. Robinson’, ‘The Boxer’ en ‘Cecilia’. De liedjes worden afgewisseld met spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen. Momenten van bezinning, maar ook vrolijk meezingen.

Wat begon met een paar huiskamerconcerten mondde uit in een zeer succesvolle en uitgebreide theatertour met de tribute-show “Sounds of Silence”. Zichzelf begeleidend op gitaar, mondharmonica en ukele nemen Dennis en Jop je mee op een muzikale reis met de songs die de soundtrack werden voor een generatie.

En fraai duo waarbij de harmonische zang met hoofdletters staat geschreven in Theater De Boemel, Spoorzone Tilburg, en is te bewonderen op donderdag 6 juli. Aanvang 21.00 uur en de toegang is gratis.

Gerelateerd Nieuws