Theaters Tilburg kondigt nieuw muziekfestival aan: Stadsvolk

TILBURG – Op vrijdag 17 november zal de eerste editie van Stadsvolk plaatsvinden: het nieuwste muziekfestival voor liefhebbers van het verhalende lied. Over het leven, de liefde, blijdschap, verdriet, overspel, ziekte en de dood. De kaartverkoop voor het festival, dat alles laat horen van indie tot folk en van singer-songwriter tot theatrale punk, is inmiddels gestart via www.theaterstilburg.nl.

Nieuw talent, avontuurlijke releases en simpelweg goede muzikanten: dat is wat Stadsvolk laat horen. Muziek van nu, die toch nostalgisch aandoet. Nieuwe muziek, die klinkt alsof deze al jaren op je platenspeler ligt. Van Chantal Acda tot Broeder Dieleman. Van één van de grootste revelaties van het moment, de Amerikaanse Becca Stevens, tot ‘oude’ bekenden The Kilkennys uit Ierland. Kijk voor het volledige programma op www.theaterstilburg.nl.

Verkoopinformatie

Festivaltickets zijn te koop via www.theaterstilburg.nl, 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg. Houd in de zomer rekening met afwijkende openingstijden.

foto: Becca Stevens