Vacatures ContourdeTwern | week 27 2017

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van de vacatures van deze week.

Bestuursleden Kindervakantiewerk
Al meer dan 50 jaar ondersteunt de stichting de lokale afdelingen van het Kindervakantiewerk in Tilburg. Het evenredig verdelen van de subsidiegelden van de gemeente is een van de belangrijkste taken. De stichting is hard op zoek naar nieuwe bestuurders, zoals een voorzitter (6105571), maar ook een penningmeester (6105572) en algemene bestuursleden (6105573). Heb jij hart voor kinderen? Dan maakt het bestuur graag kennis met je.

 

PR-medewerker Heyhoef-Cinema
Ben jij een filmliefhebber en heb je affiniteit met PR? Help dan mee om Heyhoef-Cinema in de Reeshof nog meer op de kaart te zetten! De taken bestaan onder meer uit het contact onderhouden met de media over de films en promotie van Heyhoef-Cinema. (6104893)

Leger des Heils Reshare Store
Reshare Store Tilburg opent op 10 juli haar deuren in het centrum. Voor deze tweedehands kledingwinkel voor mensen met een smalle beurs is de organisatie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, met passie voor mode en mensen. Diverse taken zijn mogelijk binnen het proces van binnenkomst van de kleding tot de verkoop. Geniet jij van contact met mensen? Kun jij je vinden in de doelstelling van het Leger des Heils? Word dan vrijwilliger voor deze eigentijdse winkel en meld je aan! (6105574)