Vacatures ContourdeTwern | week 37 2017

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van de vacatures van deze week.

Soepbus Leger des Heils

Het Leger des Heils is op zoek naar een coördinator voor de nog te starten soepbus in Tilburg. Ligt je kracht in het aansturen van vrijwilligers, denk je graag mee in het voortraject en ben je in de avonduren beschikbaar? Dan ben jij de ideale kandidaat! (6105786)

Medewerker Beursvloer en NLdoet

Het gezellige Beursvloerteam is op zoek naar versterking. Help jij mee om Beursvloer Tilburg en NLdoet tot een succes te maken? Je taken bestaan vooral uit het onderhouden van de contacten met bedrijven, evenals maatschappelijke organisaties uit de omgeving. (4860001806)

 

 

 

Vrijwilligers Woordenschattraining

Basisschool De Fonkel (wijk Gesworen Hoek) start na de herfstvakantie met het spelenderwijs vergroten van de woordenschat van kinderen. Na schooltijd (dinsdagmiddag) gaan de vrijwilligers in kleine groepjes aan de slag met onder meer voorlezen, liedjes zingen en spelletjes doen. Iets voor jou? Meld je dan snel aan! (6104702)

 

 

Inloopavond Vrijwilligerswerk

Maak kennis met de mogelijkheden van vrijwilligerswerk en bezoek op dinsdag 26 september de inloopavond (18.00-20.30 uur) in wijkcentrum ’t Sant (Beneluxlaan 74, Tilburg). Je bent van harte welkom, aanmelden is niet nodig!

Kijk op www.vrijwilligerstilburg.nl voor nóg meer leuke vrijwilligersvacatures!