Vacatures ContourdeTwern | week 41 2017

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van de vacatures van deze week.

Organisatie korenmiddag

Iedere twee maanden vindt er in de Poorten een muzikale middag plaats voor senioren. Vind je het leuk om te organiseren en heb je affiniteit met ouderen? Organiseer de korenmiddag dan samen met het gezelligste team. Kom snel kennismaken! (6105873)

 

Begeleider Muziekids studio

De Guus Meeuwis Muziekids studio is een plek in het ETZ ziekenhuis waar zieke kinderen even de pijn en het gemis van thuis kunnen vergeten, door het bespelen van instrumenten bijvoorbeeld. Help jij mee de kinderen wegwijs te maken in de studio? Ben je sociaal, leg je makkelijk contact en ben je zelf ook muzikaal (instrument of zang)? Dan maakt het ziekenhuis graag kennis met je! (6105916)

 

Informatieavond Tilburgs Maatje

Als Tilburgs Maatje word je gekoppeld aan een Tilburger met een hulpvraag bij wie je af en toe op bezoek gaat. Wil jij meer weten over maatjeswerk? Kom dan naar de informatieavond op woensdag 25 oktober om 19.30 uur in MFA Het Spoor (Schaepmanstraat 36, Tilburg). Check www.tilburgsmaatje.nl voor meer informatie.

 

 

Ruim 800 vrijwilligersvacatures

Op www.vrijwilligerstilburg.nl staan nóg meer leuke vrijwilligersvacatures. Heb je liever persoonlijk contact? Loop dan eens binnen bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk in jouw wijk. Kijk op de website voor openingstijden en adressen, of bel naar het AdviesPunt via 013 549 86 46. Het AdviesPunt ontmoet je graag, geheel vrijblijvend!