Wij Zijn Tilburg lanceert informatieve Kermis App

In samenwerking met de gemeente Tilburg heeft Wij Zijn Tilburg een Tilburgse Kermis App ontwikkeld. Hierin opgenomen alle belangrijke informatie rondom de kermis van beschikbare parkeerplaatsen, EHBO-locaties tot en met het volledige kermisprogramma. Ook kortingsacties en nieuws is erin te vinden.

Optimaliseren van informatie voor kermisbezoekers

Om alle informatie omtrent de Tilburgse kermis te optimaliseren is gekozen voor deze interactieve oplossing. Makkelijk voor de gebruikers en echt van deze tijd. Door het inzetten van interactieve media in de vorm van een App kan de gemeente Tilburg en/of kunnen directbetrokkenen actueel nieuws en de programmering verspreiden onder bezoekers van de kermis.

Dus naast informatief en leuk ook van groot belang voor actuele communicatie bij bijvoorbeeld specifieke drukte op de kermis. In de App is de koppeling naar het EK vrouwenvoetbal gemaakt dat tijdens de kermisweek in het Willem II stadion wordt gespeeld, met als een van de hoogtepunten de wedstrijd van Nederland tegen België op Roze Maandag.

De nieuwe activiteiten tijdens de kermis rondom het centrum zijn uitgelicht. Een voorbeeld hiervan is de Dwalerij, de zondagsmarkt in het centrum van Tilburg op 30 juli. En er is aandacht voor het Tirolerdorp dat dit jaar nieuw zal zijn op het NS Plein.

De Tilburgse Kermis App is gratis beschikbaar in zowel de App Store van Apple als de Google Play Store van Android. Ook te downloaden via www.wijzijntilburg.nl/app/