Wegafsluitingen en werkzaamheden A65/N65 richting Tilburg zijn gestart

N65
| Foto: Gijs Franken / Omroep Tilburg

Van maandag 5 augustus tot en met maandag 12 augustus voert Rijkswaterstaat onderhoud uit aan de A65/N65 tussen knooppunt Vught en knooppunt De Baars. Na de afronding van de werkzaamheden in de richting van ‘s-Hertogenbosch, is nu het traject richting Tilburg aan de beurt.

Tijdens deze periode zal de A65/N65 volledig afgesloten zijn tussen de knooppunten Vught en De Baars richting Tilburg. Weggebruikers moeten volgens Rijkswaterstaat rekening houden met omleidingen en extra reistijd, vooral tijdens de spits kan deze oplopen tot 60 minuten. De afsluitingen zijn van kracht vanaf maandag 5 augustus 02.00 uur tot maandag 12 augustus 05.00 uur.

Deze werkzaamheden maken deel uit van het reguliere onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het gaat om onderhoud aan het wegennet, viaducten, bruggen en tunnels. Het werk omvat onder meer asfaltering, het vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Het doel hiervan is om een vlotte en veilige doorstroming voor alle weggebruikers te waarborgen.

Fietsers en voetgangers

Hoewel auto’s er niet door kunnen, kunnen fietsers en voetgangers nog steeds op verschillende plekken oversteken. Alleen de fietsoversteek bij de kruising N65 Torenstraat – Molenstraat in Helvoirt zal op bepaalde momenten kort afgesloten zijn vanwege het passeren van frees- of asfaltmachines. In dat geval worden fietsers en voetgangers verwezen naar de dichtstbijzijnde alternatieve oversteekplaats.

Vanaf woensdag 7 augustus worden vanaf Vught in de richting van Tilburg verschillende kruisingen weer geopend voor het verkeer.

LEES OOK:
Opgelet! Afsluitingen tussen knooppunt Vught en knooppunt De Baars

Angela Weisz