9e Week van de Dialoog over ‘Samen’

Tilburg – Stichting Tilburg in Dialoog verzorgt dit jaar van vrijdag 3 tot en met zondag 12 november de Week van de Dialoog. Het thema waarover deelnemers met elkaar in gesprek gaan is ‘Samen’. De dialooggesprekken zijn op allerlei verschillende plekken binnen de gemeente Tilburg.

De dialogen zijn opgebouwd uit vier stappen: 1. Kennismaken 2. Ervaringen delen 3. Dromen 4. Doen. Dit stappenplan is inmiddels de basis geweest van veel inspirerende dialogen. Iedereen kan meedoen. Deelname is gratis.

Kick Off

Op donderdagmiddag 14 september is er van 16.00 – 18.00 uur de Kick Off voor de Week van de Dialoog bij Kolektivo, Trouwlaan 189 in Tilburg. Tijdens de bijeenkomst wordt informatie gegeven en kunnen organisatoren, gespreksbegeleiders en deelnemers elkaar ontmoeten. Iedereen is van harte welkom.

Aanmelden voor deze kick off kan via de website: www.tilburgindialoog.nl.

In de afgelopen jaren deden vele honderden mensen in en rond Tilburg mee aan een dialooggesprek. Met name ‘Echt naar elkaar luisteren.’, ‘De ruimte krijgen om je verhaal te vertellen.’ en ‘Zonder oordelen en in gelijkwaardigheid met elkaar in gesprek gaan.’ worden als bijzonder ervaren.

In Nederland gaan dit jaar in de eerste week van november in bijna 100 gemeenten meer dan 30.000 mensen met elkaar in dialoog.

 

 

Tilburg in Dialoog

donderdag 14 september: Kick Off bij Kolektivo, Trouwlaan 189 in Tilburg
maandag 2 oktober: basistraining gespreksbegeleiders
donderdag 12 oktober: verdiepingstraining gespreksbegeleiders
dinsdag 24 oktober: oefendialoog voor gespreksbegeleiders
vrijdag 3 t/m zondag 12 november: 9e Week van de Dialoog over SAMEN
zondag 12 november: afsluitende bijeenkomst
www.Tilburgindialoog.nl

Omroep Tilburg