Home Nieuws Algemeen Abseilen vanaf dak bioscoop in hartje centrum

Abseilen vanaf dak bioscoop in hartje centrum

Tilburg – Studievereniging Flow bestaat 15 jaar en dat verdient een feestje! Het derde lustrum wordt gevierd van 11 tot 25 april 2018. Voor deze periode staan tien activiteiten gepland. Woensdag 11 april stond de “Mystery Activity” op de agenda. En een heel bijzondere.

Bij deze activiteit had men geen idee wat er ging gebeuren. Toen de studenten bij Pathé bioscoop Tilburg stonden, was dan ook meteen de vraag: “gaan we film kijken, en wat is daar zo mysterieus aan?”

Maar daar kwam snel een einde aan toen de studenten te horen kregen, dat ze vanaf het dak van de bioscoop gingen abseilen, waarbij de monden van verbazing openvielen.

Zo ongeveer 50 deelnemers gingen enthousiast de uitdaging aan, waarbij sommigen hun angst overwonnen, aangemoedigd door medestudenten. Toen de studenten beneden aankwamen klonk de reactie veelal: “super vet, ik ga nog een keer!”

Al met al was het een geslaagde middag, waarbij zelfs de pers werd uitgenodigd om een afdaling te wagen vanaf het dak van de bioscoop. En uiteraard was het uitzicht adembenemend.

fotocredits: Angelique Cornelissen

Load More In Algemeen

Bekijk ook

Hardlopende vrouw aangerand, politie zoekt getuigen

Tilburg – Een 26-jarige Tilburgse is maandag 13 augustus omstreeks 20.30 uur, tijden…