Home Nieuws Algemeen Agenten mishandeld in woning Gilze

Agenten mishandeld in woning Gilze

Gilze – In Gilze is dinsdagochtend 4 september een man aangehouden voor bedreiging en mishandeling. De man zou zijn buren hebben bedreigd en tijdens zijn arrestatie sloeg hij een agent in het gezicht.

Dinsdagochtend kreeg de politie een melding over de Burgemeester van Poppelstraat. Daar zou stankoverlast zijn bij een van de woningen. Agenten gingen het gesprek aan met de bewoner, de 66-jarige verdachte. De man uitte vervolgens bedreigingen naar zijn buren toe. Door alle commotie viel een vrouw in de woning flauw.

Toen agenten hulp wilden verlenen, werden ze belemmerd door de verdachten die hen het pand niet binnen wilden laten. Daarom hielden de agenten de man aan.

Tijdens zijn arrestatie sloeg de verdachte een agent in het gezicht en probeerde zijn keel dicht te knijpen. Ook de vrouw, die weer bij was gekomen, begon zich met de aanhouding te bemoeien en beet twee agenten. De man is afgevoerd naar het politiebureau en later die dag vrijgelaten. De vrouw is nagekeken in het ziekenhuis. De betrokken agenten gaan tegen beiden aangiften doen.

Load More In Algemeen

Bekijk ook

Bewonder werk van jong kunsttalent op Wintermarkt

Op donderdag 29 november opent de tentoonstelling ‘Wintermarkt’ van Kunstpodium T. Tot en …