Home Nieuws Algemeen Basisschool De Vlashof haalt flink bedrag op voor Giro555

Basisschool De Vlashof haalt flink bedrag op voor Giro555

De kinderen van basisschool De Vlashof hebben donderdag 13 juli een flink bedrag opgehaald voor het goede doel. Alle leerlingen van de school hebben zich hiervoor ingezet. Samen met de oudervereniging hebben zij een markt georganiseerd waar van alles te doen was. De kinderen verkochten zelfgemaakte gerechten en gebakjes, speelgoed en kleding, je kon er pony rijden, een hennatatoeage laten zetten, sjoelen, waterballonnen kopen en noem maar op. Dj Dylan Lintelo draaide belangeloos muziek. De hele buurt was uitgenodigd en het weer zat mee. De Vlashof kijkt terug op een bijzonder goed geslaagde dag.

De actie werd afgetrapt met een ballonnenwedstrijd. Wie er gewonnen heeft is de vraag: de school wacht nog op de uitslag. Daarna begon de markt voor de kinderen. Ranja en het springkussen waren gratis, alle andere activiteiten kostten één Vlashofbon die je aan de kassa kon kopen.

Op deze manier hoeven de kinderen niet met geld te werken. Dankzij sponsors was de ranja gratis, andere sponsors zorgden voor prijzen die te winnen waren met het spel ‘raad het aantal knikkers’. “In een korte tijd heeft De Vlashof een actie neergezet waar ze trots op is. Eentje die zeker voor herhaling vatbaar is. De voorlopige opbrengst is maar liefst € 650,-“, aldus de oudervereniging. Dat is veel meer dan ze hadden gedacht of zelfs hadden gehoopt. Volgend jaar willen ze de actie zeker herhalen. Wat het goede doel dan wordt, weet de oudervereniging nog niet. Dit jaar sprong de actie “Stop de honger in Sudan” van Giro555 in het voorjaar eruit. Dat was de aanzet tot de actie. De kans is groot dat De Vlashof een ander goed doel kiest voor volgend jaar.

Load More In Algemeen

Bekijk ook

Trappers legt talentvol duo Sars en Van Elten langer vast

Tilburg – De jonge beloften Wouter Sars en Floris van Elten spelen ook komend seizoe…