Home Nieuws Algemeen Bewaker krijgt klappen in Oisterwijk

Bewaker krijgt klappen in Oisterwijk

OISTERWIJK – Een bewaker is woensdag 13 december even voor middernacht aan de Scheibaan in Oisterwijk mishandeld. De dader ging er vervolgens vandoor.

De bewaker, die werkzaam is voor een zorginstelling, maakte rond 23.50 uur een rondje over het afgesloten terrein van de instelling. Hij kwam daarbij een man tegen met een zonnebril op. Hij sprak de man aan, deze zette het daarop op een lopen.

De bewaker zette de achtervolging in en greep de man vast. Daarbij kreeg hij een vuistslag in zijn gezicht. De mannen raakten met elkaar in gevecht. Vervolgens kon de man ervandoor gaan. De bewaker raakte door het gevecht gewond aan zijn gezicht.

Volgens het slachtoffer had de man een Oost-Europees uiterlijk, was hij ongeveer 1.75 meter lang en tussen de 20 en 22 jaar oud. De man droeg een zonnebril die wielrenners ook wel dragen. Verder droeg hij een zwarte broek, een donkergekleurd vest en een zwarte muts.

De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Load More In Algemeen

Bekijk ook

CulTuur – Seizoen 6, aflevering 44