Home Nieuws Algemeen Bewoners Kromhoutpark bedreigd

Bewoners Kromhoutpark bedreigd

TILBURG – Naar aanleiding van de uitzending van Omroep Tilburg over de geteisterde zwaan in het Kromhoutpark staat de sfeer in de omgeving op scherp. Een anonieme bron laat weten dat jongeren dreigementen hebben geuit naar bewoners uit de buurt van het park.

In het Kromhoutpark is het al enige tijd kommer en kwel. Vooral dieren moeten het ontgelden, door toedoen van de jeugd die ‘s avonds in en rond het park hangt. Jonge eendjes worden doodgereden met scooters, en een zwanenpaar, dat een nest vlak naast de waterplas heeft, ontkwam aan een vreselijk tafereel. Jongeren zouden hebben gewild een groot blok beton, dat fungeerde als stoeptegel, op het nest te gooien. Echter kwam dit naast het nest terecht. 

Gisteren besteedde Omroep Tilburg Nieuws nog een item aan het Kromhoutpark. Diezelfde avond zochten de jongeren de buurtbewoners op om hen te bedreigen. Een anomieme bron geeft aan dat de maat vol is. Echter zijn er nog geen aangiftes gedaan bij de politie. Een bewoner zegt: “Ze moeten niet hier aan de deur komen, anders los ik het zelf wel even op”.

Opmerkelijk is wel dat er daags na de uitzending hekken zijn geplaatst in de omgeving van het broedend paar, en dat de tegel is vervangen. De gemeente en politie raden ten strengste aan: bel 112 bij onraad of accute bedreigingen.

Load More In Algemeen

Bekijk ook

TOP Week verwelkomt nieuwe studenten op toplocaties

Tilburg – TOP Week staat weer om de hoek: de jaarlijkse introductieweek voor nieuwe …