Home Nieuws Algemeen De kinderoptocht 2018 in het zonnetje

De kinderoptocht 2018 in het zonnetje

Tilburg – De Kènderstoet op carnavalsdinsdag was dit jaar weer een groot succes, kinderen trotseerden de kou maar de zon ontbrak deze dag zeker niet. De optocht ging van start bij de Oude Markt met voorop in de stoet Tjeuke en zijn vrienden.

Er deden ongeveer 200 kinderen mee, gekleed in de meest uitbundige kostuums en ook de thema’s waren zeker origineel. Zo kwam er bijvoorbeeld een kasteel voorbij en zelfs een authentieke Nachtwacht.

De individuele deelnemers en kleinere groepjes vielen op qua originaliteit en zeker ook humor, onder wie twee hoogbejaarde dames die nog zeer jong en vief van geest waren.

Ook was de opkomst zeer geslaagd. Veel enthousiaste kinderen, ouders en ouderen genoten van de optocht.

Op de Heuvel, waar de optocht eindigde, werden de winnaars bekendgemaakt door Prins Etienne en adjudant Jean. Dit jaar werden er veel bijzondere prijzen uitgedeeld, waaronder een luchtballonvaart, en uiteraard de trofeeën. Natuurlijk ging het feestje op de Heuvel nog gezellig verder.

Op de Facebookpagina van Omroep Tilburg zijn veel foto’s te vinden van de Kènderstoet 2018 en de prijsuitreiking op de Heuvel.

fotocredits: Angelique Cornelissen

Load More In Algemeen

Bekijk ook

Trappers legt talentvol duo Sars en Van Elten langer vast

Tilburg – De jonge beloften Wouter Sars en Floris van Elten spelen ook komend seizoe…