TILBURG – Donderdag 26 maart worden er bosjes bloemen bezorgd bij de locaties van De Wever en bij alle mensen die thuiszorg vanuit De Wever ontvangen.

Vanuit de Raad van Bestuur bestaat veel medeleven met haar bewoners en cliënten uit de wijk. Want die mogen op dit moment geen bezoek ontvangen. Chantal Beks pikte intussen het initiatief van een shop in Amsterdam op.

Die shop bemiddelt namelijk tussen telers en doelgroepen die wel een bloemetje kunnen gebruiken. Die telers zijn immers op dit moment niet in staat om hun bloemen op de gebruikelijke manier te slijten. En zo borrelde het idee op om de bloemen in Tilburg te gaan leveren.

De bedoeling is dat de bewoners en cliënten bij het bosje bloemen ook een briefje ontvangen. Op dat briefje staat dan een persoonlijke boodschap. Maar ook het telefoonnummer van een buddy die af en toe wel een praatje wil maken. Iedereen in Nederland kan zich opgeven als buddy. Zo leggen buddy’s, bewoners en cliënten dus écht contact.

Op de 26e deelt men de 2500 bosjes bloemen vanaf 13.00 uur uit in de locaties van De Wever. Maar dus ook aan de cliënten in de wijk.

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Algemeen

Bekijk ook

Sounding Bodies wil mensen ‘De Bach Kliniek’ als persoonlijk cadeau geven

In verband met de maatregelen rondom corona, heeft de stichting Souding Bodies al haar nor…