Frens Frijns van 013 beste poppodiumdirecteur van Nederland

Directeur Frens Frijns van Poppodium 013 in Tilburg is uitgeroepen tot beste poppodiumdirecteur van Nederland. De titel hoort bij één van de categorieën van het IJzeren Podiumdier, een jaarlijkse prijs die wordt uitgereikt door de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals (VNPF). De bekendmaking vond plaats tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen. Een prijs voor het poppodium…

Directeur Frens Frijns van Poppodium 013 in Tilburg is uitgeroepen tot beste poppodiumdirecteur van Nederland. De titel hoort bij één van de categorieën van het IJzeren Podiumdier, een jaarlijkse prijs die wordt uitgereikt door de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals (VNPF).

De bekendmaking vond plaats tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen. Een prijs voor het poppodium zelf zat er dit jaar niet in. Vorig jaar sleepte 013 met het mede door het podium georganiseerde festival WOO HAH! nog de prijs voor het beste festival in de wacht.

Toch denkt Frijns dat 013 zeker kans maakt om in de toekomst de prijs voor het beste poppodium van Nederland binnen te slepen.

Omroep Tilburg