Agenten hebben donderdagavond een woning in de Reeshof doorzocht. Ze namen daarbij geld, drugs, een stok met loden knop en messen in beslag. Maar ook een nepwapen en een duur horloge.

Eerder op de avond, rond 21.00 uur, hielden agenten een motorrijder staande aan het Kamerikpad. Ze zetten hem aan de kant omdat hij veel te hard reed. Hij kreeg daar dus een bekeuring voor. Tijdens het gesprek met de man zagen de dienders op het zadel van de motor twee zakjes met hennep liggen. Ze spraken de Tilburger daar op aan. Maar hij zei niet meer dan dat bij zich te hebben. De man was lid van een motorclub.

Onderzoek

Toch onderzochten de agenten de motor verder en ze vonden er nog meer hennep. Daarop is de man aangehouden voor bezit en vermoedelijk handel in drugs. Ze namen de verdachte mee naar het bureau en namen ook zijn motor in beslag voor onderzoek.

Doorzoeking

In overleg met de officier van justitie besloten ze om de woning van de man te doorzoeken. Dat gebeurde dus onder leiding van de rechter-commissaris. De politie nam er ten slotte duizenden euro’s aan geld in beslag, een duur horloge, verboden messen, een nepwapen en bijna een kilo hennep. Twee andere bewoners van het pand zijn ook aangehouden.

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Algemeen

Bekijk ook

Chinees-Nederlandse vrouw doet aangifte na mishandeling vanwege Coronalied

TILBURG – Cindy, de vrouw die in een studentenflat in Tilburg-West is mishandeld doo…