Home Nieuws Algemeen Getuigen gezocht van beroving Beelaerts van Bloklandstraat

Getuigen gezocht van beroving Beelaerts van Bloklandstraat

Tilburg – De politie zoekt getuigen van een straatroof die vrijdag 27 juli rond 4.15 uur plaatsvond in de omgeving van de Beelaerts van Bloklandstraat. Een 49-jarige man uit Turkije werd hier onder bedreiging van een mes van zijn tas beroofd.

Het slachtoffer was op bezoek bij een familielid en fietste die nacht door de Alleenhouderstraat. Hier werd hij door een witkleurige scooter ingehaald. Hier zaten twee personen op, van wie de passagier met ontbloot bovenlichaam. De man fietste vervolgens richting het station Tilburg Universiteit.

Op de Beelaerts van Bloklandstraat zag hij de scooter weer rijden. De passagier rende naar hem toe en eiste onder bedreiging van een mes zijn tas. Het slachtoffer werd door een fietser aangereden en kwam hierbij ten val. Hierop ontvreemdden zij zijn tas. Het slachtoffer rende weg. Een voorbijganger belde op verzoek van de man de politie.

Signalement fietser: Man, 20 – 30 jaar oud, ongeveer 1.75m lang, getint, zwart haar

Signalement passagier scooter: Man, 20 – 30 jaar oud, ongeveer 1.75 – 1.80m lang, blank, lichtkleurige lange broek

Getuigen gezocht

De politie onderzoekt de straatroof en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Load More In Algemeen

Bekijk ook

Genomineerden Gouwe Peerke 2019 bekend

Tilburg – De drie organisaties die genomineerd zijn voor het Gouwe Peerke hebben hun…