Tilburg – In de nacht van zondag 6 op maandag 7 januari is een 22-jarige vrouw samen met haar 4-jarig zoontje gevlucht naar het dak van hun woning. Zij wonen in de wijk Korvel. De moeder had angst voor haar 28-jarige ex-vriend uit Putten die haar had bedreigd. Ook zou hij haar en haar kind hebben geslagen. De verdachte is omstreeks 2.00 uur aangehouden door de politie.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Ze vertelde dat ze de relatie met de verdachte zes maanden geleden had verbroken. Hij kan dit niet accepteren en heeft haar en haar kind bedreigd met de dood. Zondagavond kwam hij weer langs. De ruzie escaleerde zodanig dat zij met haar kind wilde vluchten. Hij had echter de voordeur en balkondeur afgesloten. Daarom is zij via een raam naar het puntdak van de buren geklommen. Daar wist zij schreeuwend de aandacht van buurtbewoners te trekken, die vervolgens de politie belden.

In eerste instantie werd gemeld dat de verdachte, die even buiten stond, een vuurwapen zou hebben. Zijn telefoon bleek echter hiervoor te zijn aangezien. Agenten hebben de verdachte aangehouden toen hij opendeed. In de woning hing een sterke chloorlucht. Kennelijk was er net schoongemaakt. De televisie en de salontafel waren vernield. De bewoonster en haar zoontje werden boven aangetroffen. De verdachte is vastgezet.

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Algemeen

Bekijk ook

Tilburger onder hevig verzet opgepakt voor huiselijk geweld

Tilburg – Een 57-jarige Tilburger is vrijdag 7 december omstreeks 21.15 uur in zijn …