Tilburg – Het huispakkenbedrijf van Stylist-van-het-Zuiden Roy Donders is failliet. Na achtenhalf jaar lang dé huispakkengoeroe van Nederland te zijn geweest, moet er afscheid worden genomen van de winkel aan de Pieter Vreedestraat.

In een video op zijn Facebookpagina vertelt hij er meer over: “Ik heb er met de rest van de familie achtenhalf jaar alles aan gedaan. Maar helaas, het heeft niet mogen lukken. Ik vind het verschrikkelijk dat ik dit nieuws moet mededelen. Maar het is niet anders, de hele detailhandel staat op z’n kop en de ene winkel na de andere winkel gaat dicht.”

“Ik heb nog mijn optredens en heb nog wel wat gespaard in de loop der jaren. Ik ga verder met optreden en ik zie wel wat 2019 mij brengt. 2018 – een verschrikkelijk zwaar jaar. Ik ben mijn opa en oma verloren, mijn relatie met Marvin is uit en nu als klap op de vuurpijl het faillissement van mijn winkel. Dat gaat me natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Maar ik ben en blijf een rasechte ondernemer. Ik neem afscheid van de winkel en ik hoop dat 2019 mij iets heel moois gaat brengen. Ik hoop dat ik en mijn familie weer een beetje rust kunnen vinden.”

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Algemeen

Bekijk ook

Met Een Zachte G – Seizoen 3, aflevering 41

Het is alweer de op één na laatste aflevering van het derde seizoen van Met Een Zachte G. …