Rijen – Een bewoner van De Vucht in Rijen kreeg in de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 januari de schrik van zijn leven toen hij oog in oog kwam te staan met een insluiper. De insluiper schrok echter ook, en vluchtte de woning uit.

Woensdag 2 januari, iets na half een ’s nachts, kreeg de politie een melding binnen van een insluiping in een woning aan De Vucht. In de buurt van de woning troffen aanrijdende surveillance-eenheden een man aan.

De bewoner vertelde dat hij op de bank lag te slapen en wakker schrok van gerommel. Een onbekende man stond in zijn huis. Beiden schrokken, en de onbekende man ging ervandoor.

De man zou door een niet afgesloten deur de woning binnen zijn geslopen. Voor hij de gelegenheid kreeg om iets uit de woning weg te nemen, werd hij door de bewoner betrapt. Agenten vonden nog wel een achtergelaten telefoon, vermoedelijk van de verdachte.

De verdachte is een 26-jarige man uit Polen, die in zijn eigen land nog drie jaar gevangenisstraf open heeft staan. Hij zal dan ook worden uitgeleverd.

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Algemeen

Bekijk ook

Raad & Daad – Seizoen 1, aflevering 36 – Esmah Lahlah

Toen de huidige coalitie in de Tilburgse gemeenteraad werd gesmeed, werd besloten om een e…