Home Nieuws Algemeen Laatste maand Stadsstrand Waterjump

Laatste maand Stadsstrand Waterjump

Stadsstrand Waterjump is de allerlaatste maand open aan de Twentestraat. Op 1 oktober sluiten de poorten voorgoed. Een hectische zomer, met helaas veel regen, eindigt in een prachtige nazomer bomvol evenementen.

Evenementen
Tijd om er alles uit te halen dus: het Stadsstrand organiseert verschillende evenementen. Zo is er op de zondagen nog altijd BeachYoga en op woensdagen een Kindermiddag met spelletjes.

Zaterdag 10 september vindt de laatste Silent Disco op het Stadsstrand plaats, met drie DJ’s, drie kanalen en 600 headphones. Gasten die zich op ‘aanwezig’ zetten in het Facebook-event, reserveren een hoofdtelefoon.

Op donderdag 15 september draait de laatste Pop-up Cinema met de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’. Op 17 september is er een Gouwe Ouwe Disco voor 25-plussers, 7, 8 en 9 oktober is er een Yardsale en zondag 18 september staat in het teken van een schilderexpositie in samenwerking met Inspiring Colours.

Laatste feestje
1 oktober is de laatste dag dat Stadsstrand Waterjump open is. De afsluiter wordt knallend: het aller-aller-allerlaatste feestje. Van 12:00 tot 00:00 geeft het Stadsstrand een feestje met alle DJ’s die ooit het strand op z’n kop hebben gezet.

www.whatajump.nl
Facebook.com/whatajump
Instagram @stadsstrand_waterjump

Load More In Algemeen

Bekijk ook

Vacatures ContourdeTwern | week 34 2018

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk…