Vanaf de week van maandag 16 juli is het zomerstop bij Omroep Tilburg. Dat houdt in dat er, tot het begin van het nieuwe seizoen in september, geen nieuwe afleveringen van programma’s worden uitgezonden. In plaats daarvan kun je kijken naar herhalingen van afleveringen van het afgelopen seizoen.

Van enkele programma’s kun je de week van 16 juli kijken naar de laatste aflevering van het seizoen. Voor andere programma’s, zoals het Omroep Tilburg Streekjournaal, is de zomerstop al begonnen.

De zomerstop is bedoeld om alvast voor te kunnen bereiden op het komende seizoen. Apparatuur wordt gereviseerd, nieuwe programma’s worden alvast uitgewerkt en er is tijd voor onderhoud waar we normaal niet aan toe zouden komen.

Daarnaast geeft de zomerstop onze vrijwilligers, die door het jaar heen hard werken om de radio- en televisieprogramma’s mogelijk te maken, de kans om van een welverdiende vakantie te genieten.

En over vrijwilligers gesproken: Lijkt het je leuk om iets te doen voor de regio en tegelijkertijd een hoop te leren én mee te maken? Bijvoorbeeld als redacteur, verslaggever, cameraman/vrouw of editor?

Kijk dan op omroeptilburg.nl/vacatures of mail naar redactie@omroeptilburg.nl om te kijken wat je kunt doen. Ervaring is zeker gewenst, maar niet noodzakelijk!

Laat meer zien van Algemeen

Bekijk ook

Met Een Zachte G – Seizoen 3, aflevering 28

Onlangs werd bekend dat Redhead Days dit jaar in Tilburg plaatsvindt. De organisatie had i…