Home Nieuws Algemeen Ondergrondse wietkwekerij bij toeval ontdekt

Ondergrondse wietkwekerij bij toeval ontdekt

Riel – In de nacht van maandag 5 op dinsdag 6 februari heeft de politie na een melding over een mogelijke gijzeling per toeval ter plaatse een ondergrondse wietkwekerij ontdekt.

Agenten gingen naar aanleiding van de melding op het betreffende adres, bij een manege aan de Gilzerbaan in Riel, op onderzoek uit. De politie concludeerde na de inval dat er geen sprake was van een gijzeling. Nadat de politie vast had gesteld dat er geen gijzeling gaande was, ging men op onderzoek uit in de omgeving.

Hierbij merkte men een wietlucht op in een nabijgelegen pand, en er bleek een elektronische waterpomp aanwezig te zijn terwijl er alleen stro lag opgeslagen. Daarom deed de politie verder onderzoek. Mede met hulp van de brandweer werd een gierput leeggepompt. Daarbij werd er in twee verborgen ruimten een compleet ingerichte wietkwekerij aangetroffen.

Er werden bakken, lampen en andere kweekmaterialen aangetroffen. Drie verdachten, twee mannen van 27 en 37 jaar en een 29-jarige vrouw, zijn aangehouden.

Load More In Algemeen

Bekijk ook

Vacatures ContourdeTwern | week 34 2018

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk…