Hilvarenbeek – Donderdagmorgen 15 november is omstreeks 11.10 uur een bewoonster van een woning aan de Ds. van Heusdenstraat overvallen. Twee daders, die hun gezicht bedekt hadden, één van hen met vermoedelijk een vuurwapen, drongen de woning binnen. Het slachtoffer werd op haar hoofd geslagen en raakte daarbij gewond. Ze werd met een ambulance voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

Uit het eerste onderzoek blijkt dat de overvallers vermoedelijk tussen 11.00 en 11.15 uur bij het slachtoffer aanbelden en vervolgens de woning binnendrongen.

Het is nog niet bekend of er iets is buitgemaakt. Verder is onduidelijk hoe de daders gevlucht zijn. Er wordt gesproken over een lichtkleurige auto. Er werd een Burgernetbericht verstuurd met daarin de beschikbare informatie. De politie heeft in de omgeving nog tevergeefs gezocht naar de daders. Er is een buurtonderzoek ingesteld. Ook wordt navraag gedaan voor eventuele camerabeelden.

Tekst Burgernetbericht: “Hilvarenbeek, overval woning, Ds. van Heusdenstraat. Twee gemaskerde mannen, blank, let op met vuurwapen. Mogelijk vertrokken in wit voertuig. Tips? Bel nu 112.”

Burgers die meer informatie hebben over deze overval wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006).

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Algemeen

Bekijk ook

Politie gaat keuren zonder te bekeuren

Komend weekend staat de politie bij het Willem II-stadion voor een bijzondere verkeerscont…