Politie onderzoekt verdachte dood in Kastrupstraat

De politie doet onderzoek naar de omstandigheden waarin een vrouw in Kastrupstraat in Tilburg is overleden. Hulpdiensten kregen rond acht uur in de ochtend een melding van een reanimatie, waarbij onder andere een traumahelikopter werd opgeroepen. Omdat het volgens de politie niet duidelijk is of de vrouw door een ongeval of een geweldsmisdrijf is overleden,…

De politie doet onderzoek naar de omstandigheden waarin een vrouw in Kastrupstraat in Tilburg is overleden. Hulpdiensten kregen rond acht uur in de ochtend een melding van een reanimatie, waarbij onder andere een traumahelikopter werd opgeroepen.

Omdat het volgens de politie niet duidelijk is of de vrouw door een ongeval of een geweldsmisdrijf is overleden, wordt de zaak forensisch onderzocht en doet een arts onderzoek naar het lichaam van de vrouw.

De politie heeft de partner van de overleden vrouw aangehouden als verdachte in de zaak. Hij woonde in hetzelfde pand als de vrouw. Twee andere bewoners zijn verhoord al getuigen. Volgens de politie komt het adres voor in de politiesystemen.

Omroep Tilburg