Gilze – De toedracht van het verkeersongeval op de A58 ter hoogte van Gilze waarbij zaterdagmorgen 4 augustus een 48-jarige man uit Roermond om het leven kwam is voor de specialisten van het team Verkeer nog niet duidelijk. Er worden verschillende scenario’s onderzocht. De politie is dan ook nog steeds dringend op zoek naar getuigen van de aanrijding.

Er waren drie auto’s bij het ongeval betrokken. De bestuurder van een Volkswagen kampeerbusje kwam op de linkerrijstrook in botsing met een voor hem rijdende Renault Clio.

Die camperbestuurder kwam ook in aanrijding met een voor hem rijdende Volvo. Met name de toedracht van dat ongeval is nog niet duidelijk.

Volgens een getuige reden er kort voor het ongeval twee auto’s op de vluchtstrook. Het achterste voertuig trok een aanhang- of vouwwagen. Verkeersongevallenanalisten houden er rekening mee dat kort voor de aanrijding automobilisten naar de linkerrijstrook zijn gegaan om hen gelegenheid te geven in te voegen.

Ook is de politie op zoek naar de bestuurders van de voertuigen die kort achter de bij de aanrijding betrokken auto’s hebben gereden, onder andere een grote donkere SUV.

Er zijn enkele automobilisten tussen de ravage door weggereden die vermoedelijk kunnen zeggen wat er voorafging en hoe het ongeluk tussen de camper en de Volvo gebeurde. Het gaat de agenten er niet om deze automobilisten op hun gedrag aan te spreken, maar hen als getuige te horen om de toedracht duidelijk te krijgen.

 

Oproep

Burgers die getuige waren van deze aanrijding kunnen dit doorgeven aan het politieteam Verkeer:

via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,

via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),

anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Algemeen

Bekijk ook

Drugs en gestolen goederen aangetroffen bij inval in Gilze

GILZE EN RIJEN – Bij de doorzoeking die maandag werd gedaan in een kraakpand in Gilz…