Politie zoekt getuigen van gewelddadige diefstal bij café Piusstraat

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over twee mannen die betrokken zijn bij een greep uit de kassa van een horecagelegenheid aan de Piusstraat in Tilburg. Rond tien uur ‘s avonds liep een man de keuken van het café binnen en eiste geld van de aanwezige medewerker. De medewerker verweerde zich,…

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over twee mannen die betrokken zijn bij een greep uit de kassa van een horecagelegenheid aan de Piusstraat in Tilburg. Rond tien uur ’s avonds liep een man de keuken van het café binnen en eiste geld van de aanwezige medewerker. De medewerker verweerde zich, waardoor er een vechtpartij ontstond. Daarbij zou de verdachte een pluk haar uit het hoofd van het personeelslid hebben getrokken.

Behalve de verdachte in de keuken stond er ook een handlanger aan de bar van het café. De mannen deden vlak voor het verlaten van het pand een greep in de kassa en gingen er met een onbekende buit vandoor.

De politie beschikt over camerabeelden van de daders, echter is de identiteit van de twee mannen niet bekend. De politie heeft een oproep gedaan aan mogelijke getuigen van het incident. Mensen die meer weten kunnen, al dan niet anoniem, contact opnemen met de politie en vragen naar het Team Criminele Inlichtingen.

Omroep Tilburg