Stadscamping naar Moerenburg

TILBURG – Het was nog even spannend of de Stadscamping dit jaar terug zou keren. Er gingen al eerder geruchten dat de camping zou herrijzen bij De Zeven Geitjes, maar dat is dus niet waar. Komend seizoen gaat Stadscamping Tilburg tijdelijk open in Moerenburg, dat is op de website van de Stadscamping te lezen. Tegenover Café Zomerlust aan de Oisterwijksebaan kunnen bezoekers deze zomer hun tentje op gaan zetten, op steenworp afstand van de Piushaven.

In verband met geplande werkzaamheden op het Van Gend & Loos-terrein is het komend seizoen niet mogelijk de festivalcampings te houden op de plek waar de afgelopen drie jaar de thuisbasis van de camping was. Vanaf 2018 zullen de kampeerders en vrijwilligers terugkeren naar een vaste minicamping op het VGL-terrein. En voor evenementen, zoals festivals, worden er ook grotere campings georganiseerd.

Roadburn

In 2017 zal de camping voor de eerste keer opengaan op de nieuwe tijdelijke locatie voor gasten van Festival Roadburn van 19-23 april. Ook tijdens Festival Mundial en Woo Hah! zal de camping geopend zijn. De camping gaat voor juli 2017 ook De Buurtcamping weer op touw zetten, voor en samen met Tilburgers.

Omroep Tilburg