Tilburgse voice-over en presentatrice Christel Schimmel genomineerd voor Storytel-Award

De Tilburgse voice-overstem, presentatrice en luisterboekverteller Christel Schimmel is genomineerd voor de Storytel Award. De verkiezing voor het beste luisterboek én beste voorlezer vindt dit jaar voor het eerst plaats tijdens het festival Film By The Sea in Vlissingen. Schimmel spreekt al jarenlang voice-overs in voor onder andere bedrijfsfilms en andere toepassingen. Zo was ze…

De Tilburgse voice-overstem, presentatrice en luisterboekverteller Christel Schimmel is genomineerd voor de Storytel Award. De verkiezing voor het beste luisterboek én beste voorlezer vindt dit jaar voor het eerst plaats tijdens het festival Film By The Sea in Vlissingen.

Schimmel spreekt al jarenlang voice-overs in voor onder andere bedrijfsfilms en andere toepassingen. Zo was ze onder andere jarenlang te horen als telefoonstem van de Efteling. Ook is ze in de regio bekend als stem en presentatrice van Omroep Tilburg. De laatste jaren spreekt ze ook veel luisterboeken in. Boeken met haar stem zijn onder andere De Dochters van de Kapitein van María Dueñas en Sluipweg van de Tilburgse auteur Ingrid Oonincx.

Naast haar eigen nominatie zijn ook o.a. actrice Georgina Verbaan en oud-politicus Job Cohen genomineerd voor de award. Aan het einde van deze week krijgt Christel te horen of ze bij de top drie van de genomineerden zit.

De uitreiking van de Storytel Awards vindt plaats op 19 september.

Omroep Tilburg