Tilburg – Een 42-jarige man en zijn 67-jarige vader zijn afgelopen zondag opgepakt op verdenking van mishandeling van een 41-jarige vrouw en haar vriend. De vrouw is de ex-partner van de 42-jarige man, en de mishandeling vond plaats nadat er ruzie was ontstaan over de omgangsregeling voor hun tweejarig zoontje.

Volgens de omgangsregeling zou de 42-jarige ex het zoontje om 18:00u weer terug moeten brengen naar de moeder. Dit was echter niet gebeurd.

Ze was daarom omstreeks 21.00 uur met haar huidige vriend naar haar ex gereden om het jongetje op te halen. Ze belde aan en zou direct klappen van haar ex en zijn vader in het gezicht hebben gekregen. Ook kwam haar arm klem te zitten toen zij de voordeur met kracht weer dichtdeden.

Het lukte haar vriend om haar te ontzetten, waarna ze beiden richting de auto renden. Ze zag dat haar vriend werd geslagen met een hark. Daarmee werd ook een ruit ingeslagen. Agenten die ter plaatse kwamen hebben vader en zoon aangehouden. Ook de huidige vriend van de vrouw heeft aangifte gedaan.

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Algemeen

Bekijk ook

DNA-onderzoek leidt tot aanhouding verdachte winkeldiefstal

Tilburg – De politie heeft dinsdagochtend een 25-jarige man uit Tilburg aangehouden.…