Tilburg – Een vermoedelijke burenruzie is woensdagavond 5 december uitgemond in een vechtpartij waarbij meerdere personen betrokken zijn geweest. Twee mannen raakten gewond toen zij werden gestoken. Een man is aangehouden.

Agenten kregen rond 21.30 uur een melding dat er een woning in de Korhoenstraat beschadigd zou zijn geraakt. Toen zij enige tijd later, omstreeks 23.20 uur, naar de woning toe reden, kwamen er meerdere paniekmeldingen binnen bij de meldkamer.

Een groep van zo’n tien personen zou aan het vechten zijn, waarbij ook slagwapens gebruikt werden en diverse ruiten van een woning zouden zijn gesneuveld. Meerdere politie-eenheden zijn opgeroepen. De agenten troffen in de straat een zeer grimmige situatie aan met agressieve personen en mensen in paniek. Door inzet van de politie en een politiehond is de rust teruggebracht in de straat.

In een woning in de Korhoenstraat troffen de agenten twee mannen (63 en 35 jaar) met steekwonden. Zij zijn overgebracht naar een ziekenhuis. Een derde man zou zijn geslagen met een slagwapen.

De politie heeft inmiddels een 60-jarige man uit Tilburg aangehouden. Hij zit vast voor verhoor.

De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart. Dit onderzoek richt zich onder meer op het krijgen van het beeld wat er zich precies heeft afgespeeld die avond en welke rol betrokkenen hierin hebben gehad. Meerdere betrokkenen en getuigen zullen hiervoor worden gehoord. Technische rechercheurs doen ter plekke sporenonderzoek.

  • Drie arrestaties na uit de hand gelopen ruzie

    Tilburg – Een conflict tussen een 19-jarige Tilburger en zijn moeder (48) en stiefva…
  • Politie Tilburg lost waarschuwingsschot

    Tilburg – In de nacht van zondag op maandag omstreeks 3:30 uur vond op het Pieter Vr…
Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Algemeen

Bekijk ook

Drie arrestaties na uit de hand gelopen ruzie

Tilburg – Een conflict tussen een 19-jarige Tilburger en zijn moeder (48) en stiefva…