Home Nieuws Algemeen Voor wie brandt jouw lampion 9 december aanstaande?

Voor wie brandt jouw lampion 9 december aanstaande?

Tilburg – Lampionnen verlichten Piushaven Wintergloed op 9 december met als thema Voor wie brandt jouw lampion? Op 9 december wordt de Tilburgse hemel warm verlicht. KWF Tilburg zet namelijk in samenwerking met Wintergloed een lampionnenactie op touw. Er kan een lampion worden gekocht en al het ingezamelde geld wordt gebruikt voor onderzoek naar en voorlichting over minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor de kankerpatiënt, de doelbesteding van KWF Kankerbestrijding.

Vorig jaar bereikte de landelijke lampionnenactie van KWF Kankerbestrijding uitgebreid de media waarbij de Afsluitdijk verlicht werd door meer dan 6.000 lampionnen. Het bestuur van KWF Tilburg wil deze actie ook naar Tilburg halen en hoopt op hetzelfde succes.

Mensen kunnen online hun lampion bestellen en vanaf 18.30 uur ophalen aan de Havendijk ter hoogte van De Visserij, Tilburg te Water, Swinkelswinkel. Iedere lampion kan daar worden voorzien van een naam of tekst om steun te betuigen aan iedereen die met kanker te maken heeft, ziek is (geweest) of is overleden aan de gevolgen van kanker.

De lampionnen worden vervolgens geplaatst aan de kade en symboliseren dat er niemand alleen voor staat.

Voor meer informatie : www.acties.kwf.nl/lampionnenactiekwftilburg

Load More In Algemeen

Bekijk ook

‘Politiek Gelul’ bij Bank15

Tilburg – Als je met zicht op de gemeenteraadsverkiezingen vragen hebt zoals ‘…