Home Nieuws Algemeen Wapenvondst na ernstige aanrijding

Wapenvondst na ernstige aanrijding

Berkel-Enschot – Bij een eenzijdig verkeersongeval zijn zondag 11 september twee mannen zwaargewond geraakt. Toen de brandweer de auto bekeek troffen ze daar twee (gasdruk)wapens aan. De politie onderzoekt deze vondst.

Op zondag om 2.40 uur kwam er een melding binnen van een aanrijding op de Enschotsebaan. Buurtbewoners hadden een harde knal gehoord. Toen ze poolshoogte namen zagen ze een rokende auto tegen een boom staan met twee mannen erin. De buurtbewoners haalden de twee slachtoffers uit de auto en verleenden eerste hulp tot de hulpdiensten ter plaatse waren. Ook probeerden ze de brand te blussen. De hulpdiensten waren massaal uitgerukt: verschillende brandweerauto’s, meerdere ambulances en een traumaheli en verschillende politie-eenheden. Nadat de gewonden, twee 25-jarige jongens uit Tilburg, verzorgd en met zwaar letsel vervoerd waren naar het ziekenhuis startte de politie een onderzoek.

Wapens
De toedracht van de aanrijding is niet duidelijk; verklaringen van de inzittenden zullen daar uitsluitsel over moeten geven. In de auto werden twee vuurwapens aangetroffen. Zo op het eerste oog lijken het gasdrukwapens te zijn maar dat wordt nog onderzocht. Uiteraard zullen beide verdachten, als hun gezondheid het toelaat, worden verhoord over deze vondst in de auto.

Load More In Algemeen

Bekijk ook

Trappers legt talentvol duo Sars en Van Elten langer vast

Tilburg – De jonge beloften Wouter Sars en Floris van Elten spelen ook komend seizoe…