Hall of Fame daagt talentvolle bands uit tot Fame Game

De Fame Game is een battle voor bands in de Hall of Fame met als doel het stimuleren van jong talent. Het is de bedoeling bands een tussenstap te bieden tussen repeteren of kleine optredens en het bereiken van grotere boekingen. De voorrondes zullen plaatsvinden op 8 en 22 februari en de finale is op 15 maart.

Bij de Hall of Fame heb je de mogelijkheid te repeteren met je band en je hebt het kernpodium met redelijk grote boekingen, maar een tussenstap ontbreekt binnen Tilburg. Daarom organiseert Joppe Damstra, vrijwilliger bij de Hall of Fame en student CO IEMES aan de Fontys Tilburg, de Fame Game om deze tussenstap te bieden. Dankzij de Fame Game zullen acht bands niet alleen het kernpodium betreden om ervaring op een officieel podium op te doen, maar strijden ze ook voor een volledig verzorgde opname van een single door Sandlane Studios in Rijen. De Fame Game draait volledig op vrijwilligers, sponsoring en subsidie en is daarom gratis te bezoeken.

Meer informatie is te vinden op hall-fame.nl/category/agenda/, op www.facebook.com/events/1970678359892417/ en op www.facebook.com/events/1917836114999953/

Omroep Tilburg