Keltische folkmuziek is populairder dan ooit. Voor Ogham is dat geen verrassing. Al ruim 30 jaar zijn de leden van het zeskoppige Ogham in de ban van dit genre. Op 23 maart staan zij op het Paradox-podium met een nieuw programma: ‘Caledonia Calling!’

Keltische folk met een eigen sound, eigen composities maar ook met bekende klassiekers. Op naar Caledonia, zoals de Romeinen Schotland destijds noemden. Caledonia was het land van de Kelten, waar onder meer de Romeinen geen voet durfden te zetten. ‘Caledonia Calling!’ is een afwisselend programma met een goed verhaal en een rijke historie.

Stuwende folksongs, breekbare ballads, sfeer, gezelligheid en goede muziek. Vergezel Ogham – natuurlijk met een goede pint of anderszins erbij – op 23 maart bij Paradox.

Hilde van Rijsewijk fiddle vocals, Dagny van der Loo vocals harp bodhran, Ber Vekemans gitaar vocals, Albert Bull gitaar, mandoline, Thijs de Grooff drums, Noutd Janssen basgitaar

Ogham staat op zaterdag 23 maart in Paradox Tilburg. Aanvang 20:30u, zaal open 19:30. Meer info: www.paradoxtilburg.nl of aan de kassa van Paradox, Telegraafstraat 62, Tilburg.

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Cultuur

Bekijk ook

Designmuseum in Den Bosch brengt ode aan EKWC in Oisterwijk

Je hebt het European Keramic Workcentre (EKWC) misschien al eens bij ons in de uitzending …