BOUWSTOF belooft dé talkshow te worden voor iedereen met interesse voor de stad en architectuur. Een dynamisch programma met een breed palet aan gasten: van architect tot academicus, van beleidsmaker tot bewoner. Een ontspannen avond, met diepgang en de mogelijkheid tot gesprek.

In deze allereerste editie (try-out) spreekt architect Joris Verhoeven over zijn eigen duurzame ‘hutje op de hei’ en heeft architectuurcriticus van de Volkskrant Kirsten Hannema het over de nominatie van de LocHal als Gebouw van het Jaar. Journaliste Annemarie Vissers van Keep Tilburg Ugly neemt de ‘schoonheid’ van Tilburg op de hak, Tourtje Tilburg met Tim tackelt het laatste bouwnieuws en Martijn Neggers vat het uiteindelijk allemaal samen. Daarnaast worden de belangrijkste actualiteiten in ons eigen Tilburg en ver daarbuiten besproken.

De talkshow wordt gehost door CAST (Centrum voor Architectuur en Stedebouw Tilburg). De try-out vindt plaats woensdag 17 april bij Theaters Tilburg, aanvang 20:00u. Meer informatie: theaterstilburg.nl

Laat meer gerelateerde artikelen zien
Laat meer zien van Cultuur

Bekijk ook

Schrijversatelier Wagnerplein: Boek

Het boek liet het me weten Regels hebben het doorzien De wereld even vergeten Niet ver na …