Home Nieuws Cultuur Poedelnaakt of op de fiets de hele wereld over

Poedelnaakt of op de fiets de hele wereld over

Sommige mensen willen alleen maar reizen, nieuwe dingen ontdekken en mensen ontmoeten. Tilburg kent een aantal wel héél bijzondere reizigers, die bijvoorbeeld poedelnaakt de wereld over gaan, of tienduizend kilometer fietsen. Tijdens een avond vol verhalen kun je kennismaken met deze bijzondere reizigers.

In adamskostuum: de Tilburgse broers Maurice en Laurence Baltissen vertellen over hun reizen, die ze poedelnaakt maakten, zonder kleding, geld of creditcard. De enige bagage die ze bij zich hebben, is 650 zelf ontworpen shirts. Deze shirts ruilden de broers voor verblijf, vervoer en nog veel meer om zo hun reis te kunnen maken. Wel drie keer hebben de broers Baltissen op zo’n manier een reis gemaakt. Woensdagavond 23 oktober kun je luisteren naar hun verhalen en idealen.

 

De geboren en getogen Tilburgse Hera van Willick besloot in 2013 haar appartement op te zeggen en haar spullen weg te doen om de wijde wereld in te trekken op de fiets. Tienduizenden kilometers heeft ze achter de rug, afgelegd in 48 landen. Hera vertelt tijdens deze avond over haar ontmoetingen, angst en de levenslessen die ze heeft opgedaan.

Bibliotheek Tilburg Centrum | wo 23 oktober | 19.15u – 21.30u | Meer info op www.bibliotheekmb.nl

Load More In Cultuur

Bekijk ook

Genomineerden Gouwe Peerke 2019 bekend

Tilburg – De drie organisaties die genomineerd zijn voor het Gouwe Peerke hebben hun…